Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry

Uusi avoin aikuisten ryhmä aloittaa toukokuussa

Savon Setassa aloittaa uusi avoin vertaisryhmä, joka on suunnattu kaikille aikuisille, jotka kokevat LHBTIQ-aiheet itselleen läheisiksi.

Illan tarkoituksena on rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä keskustella aiheista, jotka nousevat ryhmältä itseltään ja viettää aikaa yhdessä. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Kaikki Savon Setan ryhmät ovat päihteettömiä, alkoholittomia sekä turvallisia, joka tarkoittaa ehdotonta toisten kunnioittamista ja yhdenvertaisuutta. Ryhmän niin yhdessä sopiessa illan keskustelut pysyvät luottamuksellisina ja vain ryhmän sisällä. Ryhmät eivät ole suljettuja vaan mukaan voi tulla missä vain vuotta haluaa.

Ensimmäisen tapaamisen lauantaina 9.5. klo 18-21 on tarkoitus katsastella kiinnostusta vastaavanlaiseen ryhmään ja kerätä ihmisiä yhteen. Voimme yhdessä ideoita millaista ryhmän toiminta voisi olla, onko se ohjatumpaa keskustelua, toiminnallisempaa vai täysin vapaamuotoista. Katsotaan ryhmän jatkoa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Ensimmäinen tapaaminen on Vinkkelin tiloissa (Kauppakatu 46, Kuopio). Sisäänkäynti on Puistokadun puolelta rakennusta. Laitamme oveen lapun, jotta kaikki varmasti löytävät perille. Illan aikana voi tulla ja poistua miten haluaa.

 

Tervetuloa kaikki mukaan!

Liity jäseneksi, tule mukaan toimintaan tai lahjoita Savon setalle!

Savon setan tärkein toimintamuoto on vertaisryhmät.

Savon setan bileet Lekkerissä.

Vertais- ja ammatillisia koulutuksia nuorille, opiskelijoille, ammattilaisille ja vapaaehtoisille.

Top of Page