Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry

Mitä tapahtuu Savon Setan keväässä?

Paljon kävijöitä keränneistä ystävänpäiväbileistämme on jo aikaa ja ulkonakin alkaa jo näyttää lupaavasti keväältä. Savon Setassa on ollut ulospäin hieman hiljaisempaa, mutta pinnan alla hallitus on tehnyt kovasti töitä. Yhdistyksen perusasioita on laitettu järjestykseen ja suunniteltu tulevaa.

Mutta mitä on odotettavissa seuraavaksi?

Aikuisille suunnattua avointa ryhmää ollaan parasta aikaa laittamassa pystyyn Iisalmessa sekä Kuopiossa. Ilmoittelemme nettisivujen ja Facebookin kautta kun uusien ryhmien aikataulut selviävät.

Iisalmessa olisi mahdollisuus perustaa nuorten ryhmää, jos jäsenistä löytyisi vetäjiä ryhmälle. Näiden lisäksi sukupuolivähemmistöryhmää on kyselty paljonkin, mutta vielä vetäjiä ja järjestäjiä tälle ryhmälle ei ole löytynyt. Olisiko Sinusta jompaan kumpaan?

Kevään tapahtumattomuus rikotaan lauantaina 11.4. kun järjestämme bileet tuttuun tapaan Lekkerissä klo 21-02. Tervetuloa sankoin joukoin paikalle ja tehdään illasta yhtä ikimuistoinen kuin ystävänpäivänä! Toukokuussa järjestämme yhteistyössä Kuopion ALE Pubin kanssa euroviisukatsomon lauantaina 23.5. Tiedotamme tästä tapahtumasta tarkemmin päivämäärän lähestyssä, mutta varatkaa se jo nyt allakkaan. Kannustetaan silloin yhdessä Pertti Kurikan Nimipäivät voittoon!

Kesäkuussa järjestämme vielä yhdet bileet Lekkerissä. Voimme myös jo nyt paljastaa, että järjestämme myös risteilyn Kallaveellä elokuun tunnelmallisessa kesäillassa. Risteilyn jälkeen ilta jatkuu laivalla satamassa illanvieton merkeissä. Bileet järjestetään ensimmäistä kertaa aivan uudella konseptilla syyskuussa syyskauden avajaisiksi.

Haluamme myös, että Savon Seta näkyy tänä vuonna valtakunnan suurimmassa pride-tapahtumassa Helsinki Pridessa. Tämän vuoksi järjestämme yhteisen kyydin täältä Savosta Helsinkiin prideille ja takaisin. Kyydin järjestelyt ovat työn alla ja ilmoittelemme viimeistään toukokuun aikana lisää kuviosta. Tuodaan Savon Seta ylpeästi esille sekä samalla rakennetaan todellista yhteisöllisyyttä jäseniemme kesken!

Paljon on tapahtumassa ja tämän vuoksi nyt tarvitsisimme erityisesti jäseniämme mukaan toimintaan. Jos olet kiinnostunut toimimaan mukana pienellä tai suurella panoksella taikka sinulla on erityistaitoja, joita koet meidän tarvitsevan, niin ilmianna itsesi pikinmiten allekirjoittaneelle. Rakennetaan Savon Setasta yhdessä jäseniensä näköinen ja parhaiten heidän tarpeitaan vastaava yhdistys!

Nähdäänpä siis Lekkerissä lauantaina 11.4. ja siellä saa tulla myös hallituslaisia jututtamaan! Tervetuloa!

Ville Nylén, varapuheenjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity jäseneksi, tule mukaan toimintaan tai lahjoita Savon setalle!

Savon setan tärkein toimintamuoto on vertaisryhmät.

Savon setan bileet Lekkerissä.

Vertais- ja ammatillisia koulutuksia nuorille, opiskelijoille, ammattilaisille ja vapaaehtoisille.

Top of Page