Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry

Puheenjohtajan tervehdys

Vuosi on lähtenyt käyntiin uuden ja innokkaan hallituksen kanssa. Paljon on vuodelle suunnitelmia ja kehitettävää, johon tarvitsemme myös jäsenistön osallistumista. 

Olemme saaneet nuorten ryhmät Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kuopiossa pyörähtämään käyntiin. Tavoitteena on kuitenkin lisätä vertaistoimintaa kattamaan aikuisjäsenistönkin tarpeita. Haluaisimme kuulla lisää millaista toimintaa jäsenet kaipaavat? Millainen tarve kentällä on? Kutsunkin kaikki aloittamaan keskustelun kotisivujen foorumilla/ Facebookissa/ Twitterissä.

Biletoimintamme kaipaa uutta tutinaa lahkeisiin, liikunta- ja kulttuuri ryhmiä on kyselty ja niihin kaivataan osallistujia ja ryhmän vetäjiä. Sukupuolivähemmistöjen vertaistoiminta on lähes nollassa - sitäkö ei tarvita? Nyt olisi mahdollisuus tulla mukaan ja tehdä toiminnasta mieluista.

Vapaaehtoisesta koulutustoiminnasta kiinnostuneet saavat keväällä 18.-19.4.2015 vieraaksi valtakunnallisen Setan kouluttajan Marita Karvisen, joka tulee Savoon pitämään peruskoulutuksen innostuneille.

Vaalit on varmasti tämän vuoden tärkein tapahtuma yhteiskunnallista vaikuttamista ajatellen. Äänestyskäytöksellä on suuri vaikutus sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä koskevien lakien päätöksiin – kuten olemme viime aikoina saaneet huomata. Seurataan, osallistutaan ja haastetaan ehdokkaat vastaamaan meitä koskeviin kysymyksiin, jaetaan tietoa keskuudessamme.

Mielestäni meidän on myös tärkeää osoittaa, että ryhmämme ei ole pieni ja vähäpätöinen. Liittykää jäseniksi ja kutsukaa mukaan kaikki ystävät ja perheenjäsenet. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä lomakkeen  ja tätä ilosanomaa meidän kaikkien tulee levittää. Tarkemmat tiedot jäsenyydestä ja ohjeet löytää klikkaamalla tästä.

 

Esittäydyn itse, yhdessä hallituksen muiden jäsenien kanssa, ystävänpäivän bileissä 14.2.2015 klo 21. Toivon tapaavani Lekkerissä paljon innostuneita jäseniä ympäri Savoa.  Tervetuloa !

 allekirjoitus

Iina Särkkä

Puheenjohtaja

Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry

Liity jäseneksi, tule mukaan toimintaan tai lahjoita Savon setalle!

Savon setan tärkein toimintamuoto on vertaisryhmät.

Savon setan bileet Lekkerissä.

Vertais- ja ammatillisia koulutuksia nuorille, opiskelijoille, ammattilaisille ja vapaaehtoisille.

Top of Page